Tennis

HemsidaSporterTennis

Förstklassiga lösningar för alla utövare

Tennis är en sport som kräver intelligens, snabbhet, smidighet och stark fysik. I Finland finns för närvarande över 100 000 tennisutövare i alla åldrar och på olika nivåer. Vi tycker att alla spelare ska ha rätt till en bra plan att spela på och erbjuder produktlösningar av högsta klass. Våra produkter är noggrant utvalda och konstruerade för att förebygga belastningsskador samt för att stötta spelarnas utveckling oberoende nivå och ålder.
 
För att lyckas i tennis krävs mångsidig träning, och vi erbjuder därför våra kunder träningsredskap som hjälper spelarna att utvecklas. 
Våra produkter används av såväl nybörjare som Grand Slam-spelare och är godkända av Internationella tennisförbundet (ITF). Vi kompromissar aldrig med installation eller underhåll av en plan, utan tar alltid hänsyn till de speciella krav som råder för olika planer. 


LÄS OM VÅRA TENNISUNDERLAG

Vill du veta mer om våra lösningar för olika idrottsgrenar?

Våra experter hjälper dig gärna när det gäller lösningar för olika grenar.

sverige@lappset.com
0171-270 80


Tennisunderlag

Softex konstgräs – ett slitstarkt underlag med lång livslängd som håller för vårt nordiska klimat.

Softex konstgräs för tennisplaner är mer kostnadseffektivt än en hård beläggning och lättare att installera. Det är ITF-certifierat, hållbart och säkert. Underlaget tål upprepad frysning och tuffa nordiska väderförhållanden. 
Konstgräset uppfyller kraven i REACH-förordningen, vilket betyder att det inte innehåller några hälso- eller miljöfarliga kemikalier. 
Detaljerade produktspecifikationer för Softex hittar du här. 

Läs mer

Övertryckshallar erbjuder träningsmöjlighet året om

Med Lappset övertryckshallar kan man täcka över en eller flera tennisbanor permanent eller säsongsanpassat. Våra övertryckshallar tillhör de mest energieffektiva på marknaden. De senaste teknologiska lösningarna möjliggör mer än 50 procent lägre energikostnader än konkurrenternas lösningar gör. 
Hallens design kan anpassas efter kundens behov. 
Läs mer om övertryckshallar

Sittytor skapar trivsel i omgivningen

Som en del av Lappset-koncernen vill vi även erbjuda kunderna högklassiga sittmöbler. I vårt sortiment hittar du möbler för alla miljöer. Gemensamma motions- och friluftsområden blir trivsammare när det finns bänkar att sitta på och papperskorgar att slänga skräp i. Och glöm inte cykelställen, som också uppmuntrar till ytterligare vardagsmotion!
Sök bland våra parkmöbler

Träningsutrustning för effektiv träning

Varierad träning är viktigt för spelarens kondition. Vår träningsutrustning ger den där extra träning och hjälper till att utveckla den styrka och smidighet som sporten kräver. Vårt utbud av utegym och fitnessutrustning erbjuder säkra, hållbara och modernt utformade träningsmöjligheter för både inomhus- och utomhus bruk.
Läs mer om vår träningsutrustning

UNDERHÅLLSTJÄNSTER

Underhållstjänster ger trygg och förstklassig tennisupplevelse

Tennis är en sport för spelare i alla åldrar och på olika nivå. Banans underlag utsätts för hårt slitage och även för tuffa väder och vind förhållanden. Vår underhållsservice garanterar att underlaget alltid är säkert för användarna och skapar kostnadsbesparingar på lång sikt. En regelbundet rengjord plan håller upp till 10 gånger längre än en som inte underhålls. Vi erbjuder både torr- och våttvätt av underlaget. Vi reparerar hål och sprickor och kan vid behov även göra nybeläggningar. 

Som en del av vår totalservice erbjuder vi även serviceavtal. Det finns serviceavtal på olika nivåer, alternativ så skräddarsyr vi ett som passar just dina önskemål. Serviceavtal möjliggör att du överlåter av allt underhåll av planerna till oss. Vår avdelning för service och underhåll, PlayCare, ser då till att planen och dess omgivning alltid är i gott skick. 

 

Rengöring av underlaget

Vår rengöringsservice omfattar borttagning smuts från underlaget. Du kan välja mellan torr- eller våttvätt. Torrtvätt görs med borstar och rengöringsmaskin. För våttvätt använder vi oss av en speciell rengöringsmaskin, som är konstruerad för djuprengöring av underlag.  Våttvätt av konstgräs rengör på djupet och avlägsnar skräp och andra föroreningar. Rengöringen kan utföras även om det regnar.
Läs mer om rengöring av underlag

Reparation av underlaget

En tennisplan måste tåla både hårt slitage och skiftande väderförhållanden. En väl underhållen plan utan gropar eller sprickor är säkert för användaren. Tjänsten omfattar reparation av hål och sprickor. i underlaget och/eller nybeläggning. 

Återvinning

Hållbarhet och miljö är viktiga delar av vår verksamhet och i våra livscykeltjänster. När underlaget, oberoende tillverkare, är förbrukat återvinner vi det ansvarsfullt åt dig.

Vill du ha mer information om vår tjänst PlayCare?

Vårt PlayCare-team hjälper dig med frågor angående tennisunderlag.

sverige@playcare.se
0171-270 80

Prenumerera på vårt nyhetsbrev