Din samarbetspartner

Vi ger tips och förslag på hur ni på bästa och smidigaste sätt kan genomföra såväl stora som små projekt. Vi hjälper dig hitta kostnadseffektivitet med bibehållen kvalitet.
HemsidaSporterFotbollByggföretag

Samarbete som utgår från kunden

Ett samarbete med oss är enkelt och tryggt. Vi är ett familjeföretag som värnar om våra kunder och alltid strävar efter att du som kund ska vara nöjd. Hur kan vi hjälpa just dig?

Råd när du ska investera i en konstgräsplan eller övertryckshall

1. Prata med oss om olika lösningar och kostnader
Vi ger dig tips och förslag på hur du kan genomföra ditt projekt kostnadseffektivt utan att tumma på kvaliteten.

Vi erbjuder en kostnadseffektiv totallösning för hela ditt projekt. Vi är exempelvis experter på att profilera ytan på en konstgräsplan. Planen måste vara helt jämn för att den ska uppnå de nordiska kraven. När du kopplar in oss på alla delar av ett projekt får du volymrabatt.

 
2. Långsiktig service
När man investerar i en fotbollsplan med konstgräs, en övertryckshall eller tränings- och lekutrustning är det bra att även tänka in underhåll i kalkylen. Med rutinmässigt underhåll får produkterna en lång livscykel. Via vår tjänst PlayCare kan vi åta oss underhållet av idrottsmiljöer och därmed säkra att de håller över lång tid.

3. Trygga kvaliteten
Se till att produkterna du väljer är testade och har bra garantivillkor. Om man investerar i en fotbollsplan med konstgräs ska den testas efter installationen. På så vis säkerställer du såväl produktens som installationsarbetets kvalitet.

Ska du teckna ett ramavtal?

Våra experter ger dig råd i frågor som rör ramavtal och inköp.

sverige@lappset.com
0171-270 80

Varför bygga med oss?

1. Rikstäckande organisation

Vi har lokal närvaro och erbjuder våra tjänster hela landet.


2. Lokala arbetsledare

Våra lokala byggledare ser till att ditt projekt går framåt och att tidsplanen hålls.

3. Hög kreditvärdighet

Vår höga kreditvärdighet förutsätter att vi är en etablerad organisation, med stark bakgrund och fläckfri betalningshistorik. 

4. Pålitlig partner

Vi är med dig genom hela projektet från idéstadie till färdigställande och invigning. Vi sköter vårt uppdrag med yrkesskicklighet, kostnadseffektivt och inom uppsatta tidsramar. Vi håller vad vi lovar.

5. Produkter för nordiska väderförhållanden

Våra produkter är tillverkade för att tåla även de tuffaste nordiska väderförhållandena. 

6. Marknadens bredaste produktsortiment

Komplettera ditt projekts idrottsmiljö med tränings- och lekutrustning. Lappset har gedigen kunskap och ett brett sortiment av såväl utegym och parkourutrustning som lek- och parkmöbler.

7. Service under projektets hela livscykel

Du har tillgång till våra livscykeltjänster via vår PlayCare-avdelning från planeringsskedet till underhåll och återvinning. Vi är den enda aktören på marknaden som kan erbjuda underhåll i egen regi.

8. Skräddarsydda lösningar

Vi vet spelarnas behov och vi vet vilka krav olika idrotter ställer på sina idrottsmiljöer. Utifrån dina önskemål kan vi ta fram den bästa lösningen för just din idrottsplats.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev