Stöd i ditt planeringsarbete

Du skapar – vi stöttar dig. Du får kunskap om olika idrotter som hjälper dig komma fram till en lösning som utövarna kommer att uppskatta.
HemsidaSporterFotbollArkitekter

Stöd för att skapa de bästa träningsupplevelserna

Plogriktningar, öppningarnas placering, fitnessutrustning? Oroa dig inte – vi hjälper dig planera en fantastisk plan, hall eller träningsmiljö. En miljö med genomtänkta detaljer som ger möjlighet till daglig användning och som underhålls. Fråga oss, så hjälper vårt team dig att hitta rätt lösning för såväl fritids- som tävlingsnivå!

2. Fråga oss om vårt planeringssätt

Man planerar inte en fotbollsplan med konstgräs varje dag, vi förstår att det är mycket att hålla reda på om du gör det för första gången. Det finns inga dumma frågor – vi berättar gärna om hur vi planerar och tänker.  Vi ger dig vårt perspektiv på idrottsgrenar, träning och underhåll som stöd för ditt arbete. Vi har 5 000 timmars erfarenhet av planunderhåll. Vi kan vår sak.

När man planerar en fotbollsplan i konstgräs är det exempelvis bra att tänka på bollnätens placering, uppvärmningsområden och snöröjningsområden. Planen blir också en träningsoas med fler möjligheter om man kompletterar den med träningsutrustning såsom ett utegym. Gamification är vardag för dagens barn och ungdomar. En interaktiv, talande bollvägg på din idrottsplats lockar fler barn och ungdomar till platsen. På bollväggen kan man träna precision, utmana sina kompisar i olika spel men även spela ensam.

 
Tre skäl till att samarbeta med oss

1. Innovativt produktsortiment

Skapa iögonfallande lösningar med hjälp av ett nytänkande produktsortiment.
 


 

2. Kunnig partner

Fråga oss, så hjälper vårt team dig hitta rätt lösning på både fritids- och tävlingsnivå. Vi har flera inhouse-planerare som talar samma språk som dig. Vi har även personlig erfarenhet och kunskap om kraven för olika idrotter – bland våra kolleger finns allt från bullbakande fotbollsföräldrar, lagledare och före detta elitspelare.

3. Rätt filformat

Vi ger dig produktuppgifter och de filformat du behöver så att du kan lägga din tid på att planera.

Planerar du ett nytt motions- eller idrottsprojekt?

Våra experter hjälper dig komma igång och ger konkret planeringshjälp, råd och de rätta kontakterna.

sverige@lappset.com
0171-270 80

Prenumerera på vårt nyhetsbrev