Fotboll

Vi hjälper er med den bästa lösningen efter just era behov! Vi erbjuder överstryckshallar, fotbollsplaner, idrottsplatser, sportutrustning och underhåll av ytor. Vi jobbar aktivt för att kunna skapa naturliga och hållbara lösningar för en mer mobil värld.
HemsidaSporterFotboll

De bästa lösningarna inom fotboll

Hos oss är du i trygga händer. Vi ansvarar själva för installation och underhåll av konstgräs. Vi har över 15 års erfarenhet av konstgräs för fotbollsplaner och vi är marknadsledande i Norden på energieffektiva övertryckshallar.

Se vårt konstgräs för fotbollSe vårt utbud av övertryckshallar

Hur kan vi hjälpa till?

Kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

sverige@lappset.com
0171-270 80

Se fler projekt
HJK fotboll

Medlemmarna i Helsingfors fotbollsklubb, HJK, spelar på hela sex fotbollsplaner som Lappset har levererat, varav två är i övertryckshallar. Kvaliteten på lösningarna och viljan att ge service och skapa nya innovationer är den bärande kraften i kundrelationen.

Läs mer
LePa Arena i Espoo, Finland

LePa Arena är ett fotbollscenter som låtit byggas av fotbollsklubben Leppävaaran Pallo. Centret används främst av LePans egna lag, men även andra sällskap och föreningar samt skolorna i området utnyttjar fotbollsplanen.

Läs mer
HJK övertryckshall

Helsingfors fotbollsklubb, HJK, har köpt in två högklassiga övertryckshallar från Lappset efter att ha gjort en upphandling av övertryckshallar. Den ena av dem, Töölön Kupla, är Finlands mest moderna och energieffektiva i sitt slag.

Läs mer
LPS, växa sida vid sida

Fotbollssällskapet Laajasalon Palloseura, LPS, har redan köpt in två fotbollsplaner från Lappset – en skolfotbollsplan och en fotbollsplan i konstgräs i fullstorlek, och allt går som smort. Mia Stierncreutz är väldigt nöjd, inte bara med fotbollsplanerna, utan även med den initierade hjälpen med kostnadsberäkning och planering. Det är bra att växa tillsammans.

Läs mer
Ojakkala hundsporthall

Piia Sillanpää har arbetat med hundar som företagare sedan 2008. År 2013 hyrde hon en lokal på 500 kvadratmeter i en gammal industrihall och renoverade den så att den passade för hundträning. Vid renoveringen fick golvet i hallen en helt ny och högklassig yta i konstgräs, som är utformad med ekipagens välbefinnande i åtanke.

Läs mer