Sporter - Våra lösningar inom sport

HemsidaSporter

Läs mer om våra lösningar inom sport

Här presenterar vi våra färdiga lösningar som exempelvis fotbollsplaner, övertryckshallar, hundsport och andra helhetslösningar inom hobby- och elitidrott.

Fotboll

Vi hjälper er med den bästa lösningen efter just era behov! Vi erbjuder överstryckshallar, fotbollsplaner, idrottsplatser, sportutrustning och underhåll av ytor. Vi jobbar aktivt för att kunna skapa naturliga och hållbara lösningar för en mer mobil värld.

Läs mer
Tennis

Lappset erbjuder miljövänliga och hållbara lösningar. I vårt produktsortiment hittar du konstgräs och underlag som är godkända av internationella tennisförbundet (ITF) samt högkvalitativa möbler och träningsutrustning. Vi kan även erbjuda underhåll och skötsel under hela livscykeln.

Läs mer
Hundsport - Agility

Lappsets satsning på hundsport har resulterat i ett underlag som är tryggt för såväl användare som miljö. Vi erbjuder tjänster som rengöringsservice, underhåll och återvinning av uttjänt konstgräs. Hundarnas välbefinnande på träning och tävlingar är A och O för oss.

Läs mer
Se fler projekt
20130224_Aaba_Lehtikuusentie_33_logomuokattu.jpg
HJK fotboll

Medlemmarna i Helsingfors fotbollsklubb, HJK, spelar på hela sex fotbollsplaner som Lappset har levererat, varav två är i övertryckshallar. Kvaliteten på lösningarna och viljan att ge service och skapa nya innovationer är den bärande kraften i kundrelationen.

Läs mer
lepa_banner.jpg
LePa Arena i Espoo, Finland

LePa Arena är ett fotbollscenter som låtit byggas av fotbollsklubben Leppävaaran Pallo. Centret används främst av LePans egna lag, men även andra sällskap och föreningar samt skolorna i området utnyttjar fotbollsplanen.

Läs mer
_HOV2972.jpg
HJK övertryckshall

Helsingfors fotbollsklubb, HJK, har köpt in två högklassiga övertryckshallar från Lappset efter att ha gjort en upphandling av övertryckshallar. Den ena av dem, Töölön Kupla, är Finlands mest moderna och energieffektiva i sitt slag.

Läs mer
Ilomäellä_pelataan - Copy.jpg
LPS, växa sida vid sida

Fotbollssällskapet Laajasalon Palloseura, LPS, har redan köpt in två fotbollsplaner från Lappset – en skolfotbollsplan och en fotbollsplan i konstgräs i fullstorlek, och allt går som smort. Mia Stierncreutz är väldigt nöjd, inte bara med fotbollsplanerna, utan även med den initierade hjälpen med kostnadsberäkning och planering. Det är bra att växa tillsammans.

Läs mer
Ojakkalan koiraurheiluhalli_2_agility1600x900.jpg
Ojakkala hundsporthall

Piia Sillanpää har arbetat med hundar som företagare sedan 2008. År 2013 hyrde hon en lokal på 500 kvadratmeter i en gammal industrihall och renoverade den så att den passade för hundträning. Vid renoveringen fick golvet i hallen en helt ny och högklassig yta i konstgräs, som är utformad med ekipagens välbefinnande i åtanke.

Läs mer