Lappset Sport som företag

HemsidaOm ossBakgrundsinformation

Idrottsexperter för såväl hobby- som elitidrott

För oss är du en hjälte. Det är du som påverkar din förening, din kommun, ditt byggföretag eller din skola. Du arbetar för att människor ska vara aktiva idag och må bättre imorgon. Vi delar din vision och kämpar för den, varje dag! Genom samarbete och stöd kanske just din förening kan få hjälp med utvecklingsidéer och kraft att genomföra och driva saker och ting vidare. Vi finns här för dig, med vår erfarenhet av att skapa kundunika helhetslösningar för idrottsplaner. 

Lappset utvidgade verksamheten till att omfatta fotbolls- och andra idrottsplaner i samband med att vi förvärvade företaget Aaba Group i slutet av 2017.  Denna nya del av Lappset går nu under namnet Lappset Sport AB, och är följaktligen koncernens affärsområde för idrott på både hobby- och elitnivå. Lappset Sport erbjuder bland annat konstgräs av hög kvalitet för olika sorters idrottsplaner samt fyllnadsmaterial. Tjänsten PlayCare ansvarar för tillhörande underhållstjänster.

Vi delar gärna med oss av vår expertis, oavsett om det handlar om lösningar för fotboll, tennis, basket, hundsport eller övertryckshallar.
Lappset Sport finns i Enköping, 8 mil nordväst om Stockholm.

 


 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev