Ansvar

HemsidaOm ossAnsvar
Vi tar hänsyn till människor, miljö och ekonomi i alla delar av vår verksamhet.

Djupt rotat ansvar

Ansvar för oss innebär att vi tar hänsyn till människor, miljö och ekonomi i alla delar av vår verksamhet. Ansvar handlar även om att hålla sitt löfte, att planera och projektera för idrottsplatser samt att leverera på rätt sätt och i tid. Lappset har varit föregångare i branschen sedan företaget grundades år 1970 och vi är kända för att hålla vad vi lovar.
Vi planerar och producerar kundanpassade helhetslösningar för både hobby- och elitidrott, för olika åldrar och idrottsgrenar. Allt i nära samarbete med våra kunder.


Experter på det vi gör

Moderbolaget Lappset Group har totalt över 400 anställda fördelat på en rad olika områden. Bland vår personal hittar man flera idrottare på elitnivå, lagledare och hobbyutövare inom en rad olika idrotter, alltifrån lagsporter till individuella sporter. Nästan alla som ingår i vår Lappsetfamilj har barn och ungdomar som utövar idrott eller tränar på något sätt. I och med det blir kunskapen om olika idrotter till personliga erfarenheter, vilket är en stor fördel för dig som kund hos oss.
Kontakta oss gärna om du har frågor och funderingar. 

LÄS MER OM LAPPSETS ANSVARSTAGANDE
Prenumerera på vårt nyhetsbrev