Om oss

Lappset Sport erbjuder helhetslösningar för hobby- & tävlingsidrott. Vi levererar konstgräsunderlag av hög kvalitet för olika sportplaner & idrotter.
HemsidaOm oss

Välkommen till hobby- och tävlingsidrottens värld!

Lappset erbjuder helhetslösningar för hobby- och tävlingsidrott!

I och med att vi startade bolaget Lappset idrottsplatser år 2018 utvidgades vår verksamhet till att även innefatta lösningar för fritids- och tävlingsidrott. 

Vi erbjuder konstgräsunderlag av hög kvalitet för olika sportplaner och olika idrotter, alltifrån fotboll till hundsport. Lappsets service och eftermarknadstjänst PlayCare, erbjuder livscykeltjänster för idrottsplatser. Tjänsterna innefattar alltifrån installation och återvinning till underhåll och service.
Visste du att vi har levererat träningslösningar som främjar hälsa och fysiska aktivitet ända sedan 70-talet? Idag har vi ett heltäckande utbud med produkter för såväl lek och träning som motion och elitidrott! Utöver det stora produktutbudet och serviceerbjudandena jobbar vi enligt principerna för en cirkulär ekonomi. Detta innebär att vi strävar efter att våra produkter vid livscykelns slut ska kunna användas vidare via återanvändning eller återvinning. På så vis lämnar inget avtryck iform av avfall och vi spar vi på jordens resurser. Vår PlayCare-avdelning erbjuder livscykeltjänster som säkerställer att idrottsplatsen håller länge, men har även en plan för hur produkterna efter livscykelns slut på bästa sätt kan återvinnas.

 
Lappset-koncernen i siffror
över 400 anställda inom koncernen
15dotterbolag (Finland, Holland, Storbritannien, Frankrike, Sverige, Tyskland, Estland, Kina, USA)
60återförsäljare i 60 olika länder i världen
63,5 M€i omsättning 2018
Prenumerera på vårt nyhetsbrev