Hemsida
Lappset Träfyllnad™ – det naturliga valet

Trä har varit huvudmaterialet i våra produkter ända sedan starten för 50 år sedan. Nu finns detta spelarsäkra material även våra fotbollsplaner med konstgräs.
Det stämmer! fyllnadsmaterialet i vårt konstgräs, Lappset Träfyllnad™, är tillverkat av tall! Fyllnadsmaterialet har tio års hållbarhetsgaranti.

Lämna dina kontaktuppgifter så skickar vi mer information om Lappset Träfyllnad™.

Referensprojekt
_HOV2972.jpg
HJK övertryckshall

Helsingfors fotbollsklubb, HJK, har köpt in två högklassiga övertryckshallar från Lappset efter att ha gjort en upphandling av övertryckshallar. Den ena av dem, Töölön Kupla, är Finlands mest moderna och energieffektiva i sitt slag.

Läs mer
Ilomäellä_pelataan - Copy.jpg
LPS, växa sida vid sida

Fotbollssällskapet Laajasalon Palloseura, LPS, har redan köpt in två fotbollsplaner från Lappset – en skolfotbollsplan och en fotbollsplan i konstgräs i fullstorlek, och allt går som smort. Mia Stierncreutz är väldigt nöjd, inte bara med fotbollsplanerna, utan även med den initierade hjälpen med kostnadsberäkning och planering. Det är bra att växa tillsammans.

Läs mer
Ojakkalan koiraurheiluhalli_2_agility1600x900.jpg
Ojakkala hundsporthall

Piia Sillanpää har arbetat med hundar som företagare sedan 2008. År 2013 hyrde hon en lokal på 500 kvadratmeter i en gammal industrihall och renoverade den så att den passade för hundträning. Vid renoveringen fick golvet i hallen en helt ny och högklassig yta i konstgräs, som är utformad med ekipagens välbefinnande i åtanke.

Läs mer